hits

Manu Chao i Barcelona!

Hola amigos y amigas! Lenge siden sist, hvordan går det med meg? Joda, takk som spørr, jeg har det faktisk veldig bra. Spania er et herlig land, med herlige mennesker og herlig vær! Jeg spiser deilig mat her eneste dag og det skal ikke så mye mer til før jeg er fornøyd. Jeg og David begynner endelig å finne tonen skikkelig, det er fint. 

Føler dagene her bare løper av gårde, Trenger ikke å stå opp før 8, og etter det er det stort sett noe som skjer helt fram til rundt 1800, med noen lange pauser inni mellom der jeg har tid til å gjøre hva jeg vil. I helgene har jeg helt fri så forrige helg dro jeg inn til Barcelona sentrum for å møte noen svensker og dansker. De tok meg med på gratiskonsert med Manu Chao! Det var en opplevelse jeg ikke kommer til å glemme, enorm mengde med folk, alle kunne tekstene, det var rett og slett helt super stemning. 


Ellers har jeg sett mye på serier i det siste, og har en liten anbefaling til dere. Suits, mine kjære lesere, for en serie! Det er vell kanskje mest en dramaserie, med innslag av humor. Jeg ble så hekta, så nå har jeg sett alt... Sitter faktisk å venter på sesong 7. Vanskelig å beskrive akkurat hva den handler om, men det har med et advokatfirma, en gutt som droppa ut av skolen og jobber som sykkelbud, og en av New York's aller beste advokater å gjøre. Se den! Definitivt verdt det. Minner om spørsmål og svar-innlegget som jeg har tenkt å skrive, får ikke til et innlegg om dere ikke stiller noen spørsmål! Så spør i vei, om det handler om Barcelona, au-pair eller meg personlig, spiller ingen rolle! Jeg skal svare så godt jeg kan. Mer om svar og spørsmål-innlegget finner du her
-> http://tuvainbarcelona.blogg.no/1474358280_qa.html

Until then, hasta luego! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Alder: ?, Norge

Kategorier

Arkiv